Lezingen & Workshops

Sport Horse Health Plan organiseert regelmatig lezingen en workshops voor ambitieuze ruiters die het welzijn van hun sportpaarden willen bewaken. In deze cursussen helpen we u om effectief en duurzaam te trainen, blessures te voorkomen en/of die tijdig te herkennen. Voor een meer gepersonaliseerd programma en toegespitst advies/coaching bieden we ook individuele begeleiding.

Daarnaast wordt Morgan regelmatig gevraagd om nascholing te geven aan dierenartsen, dierenfysiotherapeuten en sportmasseurs.

Een overzicht van lezingen en workshops die zijn gegeven zijn samengevat in dit overzicht. Hieronder een aantal lezingen en workshops die regelmatig worden herhaald.

Geïnteresseerd om een lezing of workshop te organiseren? Neem dan contact met ons op!

 

Trainingsdagen DressagePro

Op het nieuwe DressagePro center worden regelmatig trainingsdagen georganiseerd, waarbinnen Morgan zowel een workshop geeft, als metingen doet van de hartslag en teugeldruk. Meer informatie over de trainingsdagen leest u hier.

 

Webinar met interactieve Q & A met Morgan Lashley

In samenwerking met DressagePro organiseren we als onderdeel van de Ruiterclub een online Webinar. Hierin gaat Morgan Lashley dieper in op onderwerpen als blessures, voeding en training. We doen dit aan de hand van door deelnemers ingezonden vragen en casuïstiek.

De Webinar is exclusief voor deelnemers aan de Ruiterclub van DressagePro.

 

Nieuwsbrief

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.