Lezingen & Workshops

Sport Horse Health Plan organiseert regelmatig lezingen en workshops voor ambitieuze ruiters die het welzijn van hun sportpaarden willen bewaken. In deze cursussen helpen we u om effectief en duurzaam te trainen, blessures te voorkomen en/of die tijdig te herkennen. Voor een meer gepersonaliseerd programma en toegespitst advies/coaching bieden we ook individuele begeleiding.

Activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden zijn samengevat in dit overzicht.

 

Veterinary Sporthorse Seminar met Hilary Clayton

Op 30 april- 1 mei en 3-4 mei 2019 wordt het Veterinary Sporthorse Seminar met Hilary Clayton georganiseerd bij de Bascule in Lage Zwaluwe. Dit seminar wordt mede-georganiseerd door Sport Horse Health Plan en Morgan zal ook actief zijn bij de praktijksessies. Meer informatie over dit seminar leest u hier.

 

Clinic en workshop Lisserbroek

Op donderdag 20 juni 2019 geeft Morgan van 17.00-21.00 een interactieve clinic en workshop bij Paard&Clinic in Lisserbroek. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van Paard&Clinic

 

Trainingsdagen DressagePro

Op het nieuwe DressagePro center worden regelmatig trainingsdagen georganiseerd, waarbinnen Morgan zowel een workshop geeft, als metingen doet van de hartslag en teugeldruk. Meer informatie over de trainingsdagen leest u hier.

 

Workshop: Palperen kun je leren

3 uur durende workshop (zomer 2018) onder intensieve begeleiding van Morgan Lashley (Sport Horse Health Plan) en Franklin Lashley (Paardenkliniek de Raaphorst).

Waarschijnlijk worden er in de toekomst nieuwe workshops gepland. Om op de hoogte te blijven kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief met het formulier onder aan deze pagina.

Webinar met interactieve Q & A met Morgan Lashley

In samenwerking met Dressage Pro organiseren we als onderdeel van de online training Effectief en Duurzaam Trainen een online Webinar. Hierin gaat Morgan Lashley dieper in op onderwerpen als blessures, voeding en training. We doen dit aan de hand van door deelnemers ingezonden vragen en casuïstiek.

De Webinar is exclusief voor deelnemers aan de online training van Dressage Pro.

 

Nieuwsbrief

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.