Lezingen & Workshops

Sport Horse Health Plan organiseert regelmatig lezingen en workshops voor ambitieuze ruiters die het welzijn van hun sportpaarden willen bewaken. In deze cursussen helpen we u om effectief en duurzaam te trainen, blessures te voorkomen en/of die tijdig te herkennen. Voor een meer gepersonaliseerd programma en toegespitst advies/coaching bieden we ook individuele begeleiding.

Activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden zijn samengevat in dit overzicht.

Workshop: Palperen kun je leren

3 uur durende workshop onder intensieve begeleiding van Morgan Lashley (Sport Horse Health Plan) en Franklin Lashley (Paardenkliniek de Raaphorst).

Data:

  • woensdag 30 mei 2018, 19:00 – 22:00u (volgeboekt).
  • woensdag 6 juni 2018, 19:00 – 22:00u (volgeboekt).
  • woensdag 13 juni 2018, 19:00 – 22:00u (volgeboekt).

Door groot succes is deze workshop helaas volgeboekt. U kunt zich aanmelden op de reservelijst voor deze dagen door een mail te sturen naar info@shhp.nl.

Waarschijnlijk worden er in het najaar extra workshops gepland. Om op de hoogte te blijven kunt u zich inschrijven voor de nieuwbrief met het formulier onder aan deze pagina.

Webinar met interactieve Q & A met Morgan Lashley

In samenwerking met Dressage Pro organiseren we als onderdeel van de online training Effectief en Duurzaam Trainen een online Webinar. Hierin gaat Morgan Lashley dieper in op onderwerpen als blessures, voeding en training. We doen dit aan de hand van door deelnemers ingezonden vragen en casuïstiek.

De Webinar is exclusief voor deelnemers aan de online training van Dressage Pro.

Data:

  • woensdag 11 april 2018, 20:00 – 21:00 (Nederlands)
  • woensdag 11 april 2018, 21:00 – 22:00 (Engels)

Nieuwsbrief

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.